Retourneren

Is je bestelling toch niet helemaal naar wens? Retourneren is geen probleem.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Je hebt na het annuleren nog 14 dagen de tijd om je bestelling terug te sturen. Je krijgt bij retourneren het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Alleen de kosten voor het retour sturen van je bestelling vanaf jouw huis naar ons zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de actuele verzendtarieven de website van de vervoerder.

Als je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen wij deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en verpak het product bij retour sturen goed.

Wil je gebruik maken van je herroepingsrecht? Meld je retour dan aan via webshop@lnpn.nl, vermeld hierbij je ordernummer en welke items retour komen. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding retour storten via dezelfde betaalwijze waarmee betaald is, mits het product in goede orde door ons retour is ontvangen. Je krijgt hiervan een bevestiging per mail.

Je kunt je retour opsturen naar onderstaand adres:

LNPN.nl
Dorpsstraat 58
4661HR Halsteren

Woon je in de buurt van Halsteren? Je kunt je retour ook in onze winkel terugbrengen of ruilen. Wanneer je je retour inlevert in de winkel zullen wij het bedrag terug betalen via dezelfde betaalwijze waarmee je hebt betaald. In de winkel kun je je item ook omruilen voor een andere maat.

Wanneer je je retour terugstuurt, bewaar dan altijd je Track&Trace bonnetje totdat je retour verwerkt is.