Nieuw sieradenmerk: PILGRIM

Nieuw sieradenmerk: PILGRIM

Het Deense sieradenmerk Pilgrim shop je binnenkort bij LNPN.nl. Stap binnen in de creatieve wereld van Pilgrim, waar sieraden meer zijn dan alleen accessoires - het is een reis door Deense stijl en vakmanschap sinds 1983. Elk jaar brengt Pilgrim vier unieke collecties uit, met zowel een fashion als tijdloze basislijn.

De sieraden zijn met de hand vervaardigd van messing en omhuld met een gouden of zilveren plating. Het grootste gedeelte van de sieradencollectie van Pilgrim is zelfs gemaakt van minimaal 75% gerecyclede materialen.

Bij ons in de winkel en webshop shop je binnenkort een uitgebreide collectie van dit mooie sieradenmerk. Wij verkopen zowel oorbellen als armbanden en kettingen van Pilgrim. Elk uniek sieraad geeft jouw outfit net dat beetje extra en laat je stralen! Gouden en zilveren sieraden zijn onmisbaar om je outfit af te maken.

Natuurlijk kunnen we elk sieraad voor je verzenden, wij verpakken het dan in een mooie cadeauverpakking en zorgen ervoor dat het snel bij jou op de deurmat valt. Wil je de sieraden in het echt bewonderen? Kom dan naar Lienepien in Halsteren en laat je inspireren door de collectie van Pilgrim.

Terug naar blog