Cheers to 25 years!

Cheers to 25 years!

25 jaar geleden begon Carolien met haar grote droom, een eigen winkel! Toen nog tweedehands kinderkleding en al snel kwam daar nieuwe kleding van bekende merken bij. Na het verhuizen naar een nieuw pand aan de Dorpsstraat, begonnen we ook met dameskleding.

Dit is nu nog steeds zo, inmiddels twee prachtige winkels naast elkaar met damesmode, met mooie merken en ieder een eigen stijl. Waar al onze trouwe klanten graag komen!

Ook dochter Gwen is al meer dan 7 jaar werkzaam bij Lienepien en Blend54 en inmiddels al een tijdje officieel mede-eigenaar. Zij werkt met veel plezier achter de schermen, aan bijvoorbeeld onze webshop, maar is ook betrokken bij de inkoop, administratie, marketing en alle andere facetten die bij het ondernemen horen. Voor vele klanten inmiddels ook een bekend gezicht!

Natuurlijk mogen we onze ‘meiden’ in de winkels niet vergeten! Zij zorgen er met z’n allen voor dat onze lieve klanten elke dag weer leuk geadviseerd en geïnspireerd worden en dat de winkels er altijd op en top uitzien, met mooie etalages met de nieuwste mode. Ze staan altijd weer klaar met een lekkere kop koffie en een luisterend oor.

Natuurlijk willen we jou, onze trouwe klant, ook ontzettend bedanken voor de afgelopen 25 jaar! We kijken uit naar de toekomst samen met Gwen en ons fijne team, op naar nog veel meer mooie jaren vol met inspirerende mode!

Wij vieren ons 25 jarig bestaan graag met jou! Ben jij erbij?

Vrijdag 13 oktober 2023 09:30 - 20:00
Zaterdag 14 oktober 2023 09:30 - 17:00

Terug naar blog